Özgeçmiş
Ecz. Yusuf Kürkçüoğlu 1972 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini burada tamamladı. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 1990-1991 yılları arasında Türkiye Gazetesi Şanlıurfa muhabiri olarak 9 ay görev yaptı. İstanbul’da Türkiye Gazetesi Yurt Haberler Servisi’ndeki editörlük görevini sürdürdü. 1993 yılında İhlas Haber Ajansı’nda editörlük, 1994 yılında Türkiye Gazetesi Okuyucu Köşesi’nde yönetmen yardımcılığı, 1995-1996 yılında Türkiye Gazetesi Kültür Sanat Servisi’nde muhabirlik, Mayıs 1996’da İhlas Dergi Grubu’na geçti. Burada bir süre editörlük görevinde bulundu. 1997 yılında Haber Müdürlüğü ve Haberler Koordinatörlüğü’ne getirildi. 2000 yılında İhlas Dergi Grubu’nun Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlendi. 1991-2001 yılları arasında Türkiye Gazetesi’nde birçok haberi yayınlandı. 2004 yılında Plus Medya’da sorumlu yazı işleri ve haber müdürü olarak göreve başladı.
Kürkçüoglu ziyaretlerini sürdürüyor
10 Mart 2011 - Pazartesi 23:41

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Adayı Ecz. Yusuf Kürkçüoğlu, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Kürkçüoğlu, önceki gün 30 yıllık berberi olan Necdet Yıldırım’ı ziyaret etti. Ünlülerin berberi Yıldırım ve oğlu Mehmet Salih Yıldırım ile sohbet eden Kürkçüoğlu, Berberlerin bir memleketin sorunlarını en iyi bilen kişiler olduğunu söyledi. Kürkçüoğlu’nun aday adaylığını tebrik eden Necdet Yıldırım, “Yusuf Bey’i uzun yıllardır tanırım. Daha doğrusu Kürkçüoğlu Ailesi’ni çok iyi tanırım. Memleket sevdalısı bir Ailenin ferdi olan Yusuf  kardeşime siyasi hayatında başarılar dilerim. Bu memlekete faydalı olacağına hiç şüphem yok” dedi.

“Her daim gönlümüzdesin”

Gönüller içerisinde yer edinmiş, çelebi şahsiyetli, fakirlere bereket dağıtan, yoksulları, yetimleri doyuran Yusuf Demirkol ile de görüşen Yusuf Kürkçüoğlu, Demirkol’un Urfa’nın sorunlarını bir politikacı gibi bildiğini söyledi. Kürkçüoğlu’na başarılar dileyen Demirkol, “Yusuf yeğenim ister milletvekili olsun, ister olmasın, o her daim gönlümüzdedir. Çalışkanlığından, dürüstlüğünden hiç şüphem yok. Desteklerim kendisiyledir” dedi.

Büyük ilgi

İşadamı Kemal Oturakçı, Fatih Kılıç, Mustafa Altay, Nedim Çetin, Pirelli Bayii İbrahim Halil Saraç, Eczacı Odası 2. Başkanı Ecz. Erdem Açıkgöz, Özpolat Kundura’nın sahibi Atalay Özpolat, Michelin Bayi Mehmet Saraç, Abdurrahman Saraç, Sembol Gazetesi sahibi Ahmet Akarslan, Ecz. Cüneyt Yavuz, Ecz. Mehmet Kaya, sanliurfa.com ve Sembol Gazetesi Yazarı Sabri Dişli, Sabah Gazetesi Temsilcisi Mehmet Yıldırım, Akşam Gazetesi Temsilcisi Müslüm Abacı, Dörtbudak Reklam’ın sahibi Mustafa Dörtbudak, Şanlıurfa Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Cahit Kapaklı, Güneydoğu TV’den Mustafa Çadırcı ve Faruk Bayuk, Mehmet As, Atılım Ofset sahibi Nihat Almas ve Zeki Parmaksız’ı ziyaret eden Kürkçüoğlu, hemşehrilerinden büyük ilgi gördüğünü söyledi.